onsdag 14 april 2010

Så här går det till

Nu är det alltså dags att samla ihop kläder att byta!
Öppettiderna kommer vara 12.00-17.00 den 24 april på Slottsgatan 9, så jag hoppas vi ses då! Som ni kanske redan listat ut kommer det redan innan vi öppnar finnas kläder på plats som våra snälla sponsorer skänkt (Lager 157 och Stadsmissionen i Västerås), vilket gör det extra bra att vara där tidigt, för att få tag på godbitarna... Dessutom kommer de fyrtio första som deltar få en goodie bag med gott och blandat av olika ekoprodukter och erbjudanden.

Så här är det tänkt att gå till:
När ni kommer dit lämnar ni in så många plagg som ni vill byta bort, och då får så många kuponger som klädesplagg ni lämnat. Dessa kuponger kan sedan användas som "betalning" när ni väljer nya plagg. Det är alltså som i en butik där plaggen är upphängda (vi hänger ut dem direkt ni lämnat in dem) och inte som ett loppis där alla har ett eget bord med saker de vill byta. Kläderna man lämnar in ska vara hela och rena, ingen vill ju byta till sig något trasigt och illaluktande ;)

Om ni mot förmodan inte hittar något ni vill byta till kan ni självklart byta tillbaka era inlämnade kläder om de finns kvar, men det är inget vi kan garantera (av rätt uppenbara skäl).

Det kommer finnas en caféhörna (om det är fint väder så blir det ute på den supermysiga innergården) med fikabröd, te och kaffe där man kan chilla lite om man blir trött av all rannsakan bland kläderna.


Hoppas jag fått med allt här nu, om ni fortfarande undrar något så kan ni alltid maila eller skriva på facebook!

Au revoir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar